ŽENE POLUDELE ZA JAPANSKOM MASKOM: ZA SEDAM DANA IZGLEDAĆETE NEKOLIKO GODINA MLAĐE! (RECEPT)

Bićete zapanjeni izgledom vašeg tena u ogledalu

Žene iz Japana oduvek važe za prelepe i mladolike, a to duguju vekovima staroj tajni – blagodetima pirinča.Definitivno, tajna njihove lepote leži u ovom daru prirode!

Pirinač je izuzetno bogat linolnom kiselinom i skvalenom, moćnim antioksidansima koji stimulišu proizvodnju kolagena, što u mnogome usporava pojavu bora.

 

Takođe, skvalen iz pirinča štiti kožu od štetnih dejstava sunčevih zraka, a pirinač uopšte obiluje vitaminom E i gama oriznolom, poznatom po svojim sposobnostima da štiti srce i snižava holesterol. Nažalost, osim Japanaca,većina ljudi uopšte nije svesna ovih naučno dokazanih činjenica!

 

Kada je u pitanju podmlađivanje kože, pirinač zaista čini čuda, ali najbolje je da pripremite ovu jednostavnu masku i uverite se sami!

Ovo je stari japanski recept za jednostavanu masku od pirinča, koja će izgladiti vaše bore i dati vam savršen ten!

Sastojci: 3 kašike pirinča, 1 kašika mleka i 1 kašika meda.

Priprema: Skuvati i ocediti pirinač, pa sačuvati vodu u kojoj se kuvao. Umešati kašiku toplog mleka u pirinač, pa dodati i kašiku meda.

Masku uvek stavljajte na čistu i suvu kožu i ostavite je da se sama osuši na licu. Zatim očistite lice i isperite ga vodom u kojoj ste skuvali pirinač.

Pirinčana voda ima snažna antioksidativna svojstva. Ona hidrira kožu i stimuliše cirkulaciju, pomaže u uklanjanju bora i ublažava upale. Ova maska će učiniti vašu kožu zdravom i hidriranom.

Za optimalne rezultate, ponavljajte ovaj tretman barem jednom nedeljno.

Bićete zapanjeni izgledom vašeg tena u ogledalu – izgledaćete 10 godina mlađe već posle nekoliko primena!

(stil)

Related Posts

%d bloggers like this: