ZANIMLJIVOSTIPORUKE KOJE JE RAZMENJIVAO S NJOM I DALJE SU U NJEGOVOM TELEFONU: Ovo je žena koju je Toše NAJVIŠE VOLIO

Prije 11 cijeli region zanijemio je pred viješću da je tragično nastradao makedonski pjevač Toše Proeski koji bi danas napunio 39 godina. 

Detalji o životu čoveka anđeoskog glasa i osmijeha ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se smatra da je bila njegova jedina prava ljubav, piše “Novi

Manekenka Blagica Beti Micova i Toše Proeski upoznali su se 1998. godine. Njihova veza trajla je do početka 2002, pod pritiskom popularnosti je prekinuta. Nakon njegovog evrovizijskog nastupa 2004. ponovo su se pomirili, pa prekidali.

Vezu su završili 2006. godine.

Ipak, prijatelji Tošeta Proeskog kažu da su njih dvoje uvijek bili u kontaktu, da joj je Toše slao karte za sve svoje koncerte. Njihove poruke i danas su u njegovom telefonu.
Iako je Adrijana Budimir bila posljednja Tošetova djevojka za koju je javnost znala, njemu bliske osobe tvrde da je njegova prava ljubav Blagica.

Ona, pak nikada nije željela da govori o Tošetu, a najteže dane provodila je uz njegovu majku Dominiku.

– Znam da javnost želi da zna detalje moje ljubavi sa Tošom, ali ni jednom do sada nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvijek –rekla je Blagica u intervjuu za makedonske medije 2014. godine.

Share