SAMI NAPRAVITE LIJEK: Evo kako se jednostavno i jeftino riješiti bolova u leđima!

Oni koji su probali ovaj recept kažu da su nakon samo tjedan dana uzimanja ovog pripravka bolovi jednostavno nestali.

Često patite od ukočenog vrata i bolova u leđima? Onda dobro znate koliko to može biti naporno i mučno. Predstavljamo vam stari japanski narodni recept koji će “popraviti” vaše zglobove i održati ih u dobroj kondiciji, a istovremeno vam može pomoći da se riješite bolova u leđima. Oni koji su probali ovaj recept kažu da su nakon samo tjedan dana uzimanja ovog pripravka bolovi jednostavno nestali.

Jednostavno je i jeftino!

U najbližoj trgovini kupite 150 grama jestive želatine, one koju inače koristite za kolače. Ova doza će vam biti dovoljna za mjesec dana.

Navečer stavite dvije ravne žličice u četvrt čaše hladne vode, promiješajte da se sve grudice razbiju i ostavite da stoji do jutra.

Tijekom noći želatina će nabubriti i pretvoriti se u žele i tu masu pojedite na prazan želudac. Nećete pokvariti djelovanje ako je pomiješate sa sokom ili jogurtom ili dodate malo šećera ili meda.

Ovu ljekovitu smjesu konzumirajte mjesec dana, a zatim napravite pauzu od šest mjeseci i nakon toga ponovite cijeli postupak.

Na ovaj način doslovno ćete “podmazati” svoje zglobove.

Inače, želatina je proizvod životinjskog podrijetla koji se dobiva hidrolizom kolagena ili iz goveđih kostiju. Navedeni pripravak ne samo da oporavlja zglobove i kosti, već održava i zdravu kožu, povećava mentalnu stabilnost, metabolizam i poboljšava kvalitetu i rast kose i noktiju.

Izvor: dnevno

Share