NE MORATE IĆI NA OPERACIJU ILI LASERSKO ODSTRANJIVANJE, RIJEŠITE SE VAŠIH MADEŽA POTPUNO PRIRODNO

Madeži, crne ili smeđe tačkice na našoj koži, dobijemo do dobi od 20 ili 30 godina. Na to koliko madeža će se pojaviti na vašem tijelu i kakvi će oni biti utječe genetika, hormoni i izlaganje sunčevim zrakama. Svaku promjenu na koži, a pogotovo na madežima, trebalo bi se obratiti doktoru.Postoje prirodni pripravci koji mogu utjecati na odstranjivanje madeža.

Ovo je nekoliko prirodnih tvari koje utječu na madeže:
Bijeli luk:
Najučinkovitiji je lijek za madeže jer sadrži enzime koji razbijaju stanice odgovorne za stvaranje pigmenata. Ujedno, bijeli luk posvjetljuje kožu.

Sve što trebate učini jest zdrobiti komadić bijelog luka, staviti ga na madež i zalijepiti flasterom. Neka ostane tako preko noći. Nekoliko dana ponavljajte ovaj postupak, pa će madež sam otpasti. Navodno, po mnogim svjedočenjima je potrebno pet dana da bi nestao.
Jabučni ocat:
Često se koristilo za uklanjanje madeža. Ocatna kiselina ga isušuje, pa on lakše otpadne s površine kože.Umočite vaticu u ocat i stavite je na m adež. Zalijepite flasterom i ostavite preko noći. Postupak ponavljajte idućih deset dana i madež će otpasti.

U prvih nekoliko dana, madež će izgledati gore no što je bio prije primjene ovog domaćeg lijeka, ali treba ga ostaviti da se osuši pa će otpasti. Ostane li vam ožiljak, primjenite kokosovo ulje.
Ulje lana:
Ovo je ulje jako dobro za uklanjanje madeža koji su podignuti od kože. Ono smekša madež i olabavi njegove rubove, pa se lako mogu ukloniti. Od sjemenki lana, meda i ulja lana napravite smjesu. Nanesite na madež i ostavite da djeluje najmanje sat vremena. Mažite najmanje tri puta dnevno, nekoliko sedmica, dok ne otpadne

Share