MESECI DRUŽENJA, IZLAZAKA, SVAKODNEVNOG VIĐANJA…POLAKO JE SVIMA POSTAJALO JASNO….

Meseci druženja, izlazaka, svakodnevnog viđanja..polako je svima postajalo jasno da oni nisu samo šema. Njega, mog najboljeg druga, najvećeg džabalebaroša kojeg ste mogli upoznati u radijusu od 100km, i nju, devojčicu pred upis na faks, zauvek spojiše dve crtice na testu za trudnoću.

Nemam reči kojim bih opisao haos koji je tada nastao. Njoj se svet srušio, krivila je koliko sebe toliko i njega, ali znate kako kažu, nakon … nema kajanja. On je bio mutavo srećan, ona besna. Nisam u životu tužniju trudnicu video. Terala ga je od sebe, otimala se, a on se trudio, ostavio piće, pušenje, konačno diplomirao, zaposlio se. Sredio 25 godina života u 9 meseci. Rodila je dečaka. Slavilo se 10 dana. Njihov sin ove godine kreće u školu.

Oni su i dalje zajedno. U međuvremenu, ona je diplomirala, zaposlila se. Srećni su. Ono što sam hteo reći, da nije bilo nje i tog tada nemilog dešavanja, ko zna šta bi bilo s njim. Izvukla ga je iz godina cupkanja u mestu. Napravila čoveka od raskalašnog probisveta. Vredno divljenja.. Svemoćno žensko.

Related Posts

%d bloggers like this: