Dorijan iz Života na vagi rekao na šta će potrošiti dio novca od 150.000 kuna nagrade i koji su mu planovi za budućnost:

Druga sezona show-a Život na vagi je završila prije 4 dana, u subotu a pobjednik Dorijan postao je prava medijska zvijezda.

U jednom opširnom interjuu koji je dao za RTL Dorijan se dotakao teme o planovima za budućnost, te je tako rekao da mu je cilj da skine još pet do deset kilograma, te da počne da vraća mišićnu masu nakon što za neka dva tjedna počne sa treninzima obzirom da zbog povrede oka nije u stanju da se izlaže fizičkim naporima.

Za iduću godinu želja mu je da održava ovu kilažu kao i da se riješi viška kože koja je gubitkom od 77 kilograma ostala i koja je u ovakvim situacijama realnost. Kada su ga novinari upitali da li zna na šta će potrošiti novac on je kratko odgovorio da i ne zna baš, ali da bi volio otići na neko putovanje u neke toplije krajeve, naravno sa Ivanom te se dobro odmoriti od svega, naročito od stresa kojem je proteklih mjeseci bio izložen.

_

Related Posts

%d bloggers like this: