DIJETA koja je zaludila svijet! Svaki dan 2kg MANJE! Njen sedmični jelovnik izgleda OVAKO!

DIJETA koja je zaludila svijet! Svaki dan 2kg MANJE! Njen sedmični jelovnik izgleda OVAKO!

Ako tražite način da izgubite višak kilograma i da budete u formi tokom ljetnih praznika sljedeća dijeta će biti od pomoći i jednoj ženi je pomogla da izgubi 30 kilograma za samo 15 dana.

Na njeno iznenađenje dijeta je bila veoma efikasna i bila je veoma zadovoljna rezultatima. Dijeta o kojoj govorimo se zove “Sijevanje” i sadrži potpunu eliminaciju ugljikohidrata ali zadržava sve druge esencijalne nutrijente. Savršena je za ljude koji imaju problema sa probavom kao i za one koji pate od mnogih kožnih problema. Najvažnija stvar je da pijete puno vode dok jedete i da ograničite unos soli na minimum,pise ” Kreativan

Evo kako dijeta izgleda:

PONEDELJAK
Doručak: 1 narandža (može biti gejfrut, breskva ili neko drugo voće, osim banane), 2 krekera, kafa ili čaj bez šećera. Ručak: 1 narandža, jedno kuhano jaje i jogurt. Večera: 2 kuhana jaja, 2 paradajza, 500 grama salate, 2 kolačića.

UTORAK
Doručak: Isto kao i za ponedeljak. Ručak: 1 narandža, 1 kuhano jaje, jogurt i 2 krekera. Večera: 120 grama mesa, 1 paradajz i 1 kolačić.

SRIJEDA

Doručak: Isto kao i za prethodna dva dana. Ručak: 1 narandža, 1 kuhano jaje, jogurt i salata od povrća. Večera: 120 grama govedine, 1 narandža, 1 kolačić, kafa ili čaj.

ČETVRTAK
Doručak: Isto kao i kod prethodnih dana. Ručak: 120 grama niskomasnog sira, 1 paradajz i 1 kolačić. Večera: 120 grama mesa, 2 paradajza, 1 jabuka i 1 kolačić.

PETAK
Doručak: Isto kao i prethodnih dana. Ručak: 200 grama ribe, 1 paradajz i 1 kolačić. Večera: 500 grama povrća, 1 kuhano jaje i 1 paradajz

Vikendom možete jesti hranu koju inače jedete samo pazite da ne pretjerate, očistite se od alkohola i obrađene hrane i smanjite unos soli. Preporučeno je da se ove dijete držite uzastopno 4 sedmica i vidjet ćete nevjerovatne rezultate. Nakon što završite sa dijetom, jednom sedmično, najbolje ponedeljkom, držite se sljedećeg menua ako želite sačuvati idealnu težinu:
Doručak: 2 čaše vode sa sokom od limuna.

Ručak: 1 kuhano jaje, 1 biskvit i 1 paradajz.

Večera: 1 kuhano jaje, 1 biskvit i 1 paradajz.